Veilig betalen

Betalen met iDEAL

Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij deze betaalwijze word je betaling direct afgeschreven van je rekening. Om te betalen met iDEAL doorloop je vanaf het punt waar je jouw betaalwijze kiest de volgende stappen:

1.            Selecteer je bank

2.            Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'

3.            Nadat je op 'Bevestigen en doorgaan naar iDEAL' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging

4.            Je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank

5.            Rond hier je betaling af

6.            Vergeet niet na je betaling terug te gaan naar webshop. Hier wordt jouw bestelling afgerond en zie je een

               bevestiging van je betaling    

7.            Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging

 

 

Betalen met PayPal  

Bij Scarabella kun je via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Om te betalen met PayPal doorloop je vanaf het punt waar je de betaalwijze kiest de volgende stappen:

1.            Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'

2.            Nadat je op 'Bevestigen en doorgaan naar PayPal' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging

3.            Je wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal

4.            Na afronding van de betaling wordt je teruggeleid naar de webshop waar je een bevestiging van de betaling ziet

5.            Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb je met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Als de drie uur is verstreken, is betalen helaas niet meer mogelijk. Je bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Indien je goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op je PayPal-account of jouw bankrekening. Je kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

 

 

Betalen met creditcard

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Om te betalen met creditcard doorloop je vanaf het punt waar je je betaalwijze kiest de volgende stappen:

1.            Selecteer je type kaart en vul je kaartgegevens in

2.            Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'

3.            Nadat je op 'Verzend bestelling' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging

4.            In sommige gevallen word je doorgestuurd naar de betaalomgeving van je bank waar je met je kaartlezer betaalt

5.            Na afronding van de betaling word je teruggeleid naar de webshop waar je een bevestiging van de betaling ziet

6.            Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging en wordt het bedrag van je creditcard gecrediteerd

Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Scarabella zeer veilig. Na de eerste aankoop met je creditcard worden jouw creditcardgegevens op een beveiligde omgeving bewaard zodat je deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te voeren.

 

 

Buitenlandse creditcard

Indien je betaalt met een buitenlandse creditcard, behoudt Scarabella zich het recht voor om je transactie via 3D-Secure of 3DS te voltooien. 3D-Secure is een extra beveiliging voor online betalingen via Visa en MasterCard, of via je BNP Paribas Fortis bankkaart. Let op: Het kan voorkomen dat je niet wordt doorgelinkt naar 3DS, dan zal het niet mogelijk zijn om met een buitenlandse creditcard te betalen.

 

 

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw