Bellydance accessoires zills waaiers isiswings sluiers

Accessoires

Grid
List

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Buikdans sluier paars

Geweldige buikdans sluier van topkwaliteit stof en gewicht voor jouw beste dansprestaties.Vlammend paars met gouden sierband Breedte 220cm x 120cm Al onze kleding is vrij van kinderarbeid
Prijs € 14,95
View Detail

Buikdans sluier rood

Geweldige buikdans sluier van topkwaliteit stof en gewicht voor jouw beste dansprestaties.Vlammend rood met gouden sierband Breedte 220cm x 120cm Al onze kleding is vrij van kinderarbeid
Prijs € 12,95
View Detail

Burlesque set waaiers roze

Waaiers van echte veren in rozeSet van 2 Wil je jouw buikdans performance uitbreiden met de traditionele waaiers?Onze waaiers zijn handzaam en stijlvol. Handgemaakt in ons atelier voor jouw beste dansprestaties en plezier!
Prijs € 11,99
View Detail

Finger Cymbals

Finger cymbals voor buikdansenSet van 4Materiaal: koper, zuiver geluid Wil je jouw buikdans performance uitbreiden met de traditionele zagats, ook bekend als finger cymbals of zills?Onze zills zijn handzaam en licht en hebben een elastische band voor je vingers. Handgemaakt in ons atelier voor jouw beste dansprestaties en plezier!
Prijs € 16,99
View Detail

Heupketting bellydance goud

Heupketting bellydance in goud Afgezet met rinkelende munten en belletjesBreedte 110cmHet gedeelte waar de munten aan zijn vastgemaakt, is 70cm breed Topkwaliteit handwerk, al onze kleding is gegarandeerd vrij van kinderarbeid.
Prijs € 12,95
Voorradig
View Detail